MUKSU BJJ (4 – 6 vuotiaille) | Torstaisin kello 16.30 – 17.15

Hinta: 29.90 € / kk.

Muksu-jiujutsuun voi osallistua 4 – 6 vuotiaana aikuisen kanssa. Myös vanhempi saa harjoituksissa mukavasti liikuntaa. Tunnit sisältävät kehonhallinta- ja liikkuvuusharjoitteita ja BJJ:n perustekniikoita. Painia unohtamatta.

Muksu-jiujutsua harjoitellaan vanhemman kanssa yhdessä leikkien. Tärkeintä on opetella käytöstapoja ja toisen kunnioittamisen periaatetta. Harjoitusten edetessä opetellaan teknisempiä asioita.

Muksu BJJ kehittää lapsen motoriikkaa, koordinaatiota ja oikeanlaista rohkeutta kokeilla ja harjoitella uusia asioita. Muksu BJJ kehittää kokonaisvaltaisesti lapsen perusliikuntataitoja. Ne antavat hyvät edellytykset pärjätä muissakin urheilulajeissa. Jiujutsu-pukua, eli GI:tä suositellaan, mutta varusteiksi riittävät pehmeät liikuntaan soveltuvat pitkälahkeiset housut ja pitkähihainen paita, joissa ei ole vetoketjuja eikä huppua. Pyyhe on tietenkin hyvä olla mukana.

Junnu BJJ (7 – 12 -vuotiaille) 10.8.2020 – 21.12.2020 | Maanantaisin kello 16.15 – 17.10 ja lauantaisin kello 11.30 – 12.30

Hinta: 44,90 € / kk

Mitä aiemmin harrastuksen aloittaa, sitä paremmat mahdollisuudet on omaksua vaikeatkin tekniikat.

Tunnit sisältävät sekä ketteryys-, kehonhallinta-, ja liikkuvuusharjoitteita että BJJ:n perustekniikoita. Painia unohtamatta. Lue lajista tarkemmin täältä.

Junnu BJJ kehittää kokonaisvaltaisesti lapsen perusliikuntataitoja, jotka antavat hyvät edellytykset pärjätä muissakin urheilulajeissa.

MAKSA täältä >>>