Crest – PFC | Kamppailusali | Helsinki
top of page

CREST

Crest tähtää huipulle. Täällä haisee hien lisäksi halu olla paras mahdollinen versio itsestä. Olitpa sitten painonpudottaja, vasta-alkaja, kuntoilija, kilpaurheilija tai sellaiseksi tähtäävä, Crest Family tekee sun kanssa tavotteista totta, aina alkeista ja varusteista lähtien kohti kovinta kuntoasi ikinä. Tehään se tosissaan ja pidetään samalla hauskaa! Crest Professional Fighting Center on noin 700 neliön monikamppailusali Helsingin Metsälässä, erinomaisten kulkuyhteyksien äärellä Käpylän juna-aseman lähettyvillä, R5 Athletics and Health -kuntosalin kanssa yhteisissä tiloissa. Tule juuri sellaisena kuin olet - saat saliltamme, valmentajiltamme, henkilökunnaltamme ja sidosryhmiltämme kaiken tuen tavoiteelliseen kuntoiluun sekä kilpaurheiluun. Voit vain onnistua. Treenaa tiesi vihdoin huipulle Crestillä. Let's go!

  • Instagram
  • Facebook
  • TikTok

non-stop alkeiskurssit

Nopeimmille
puoleen hintaan

Crestillä alkeiskurssit pyörivät tauotta, joten voit aloittaa, milloin sulle parhaiten sopii. 15 ensimmäistä ilmoittautujaa saa kurssin puoleen hintaan, eli 49,50 € (norm. 99 €).

Alkeiskurssille tarvitset vain itsesi, mukavat liikuntavaatteet, juomapullon ja tottakai halun oppia vslitsemasi lajin perusteet sekä sitoutua treeneihin kahdesti viikossa neljän viikon ajan. Aloita nyt  ja todista tuloksia jo muutaman viikon kuluttua!

Löydä oma lajisi

crestiltä

Nimetön malli (2)_edited.jpg
CrestTreenit20.09_edited.jpg
ismail_petteri_edited.jpg
DSC01541_edited.jpg
vapari3_edited.jpg

thainyrkkeily

Monipuolinen pystylaji, joka nostaa tehokkaasti kuntoa ja polttaa nopeasti rasvaa. Kunnianhimoisen kisaryhmän ja intohimoisten valmentajiemme kanssa treenataan fiksusti ja tähdätään  huipulle.

nyrkkeily

Ikoninen ja ikivihreä pystylaji, jossa ei painita eikä viedä maaahan. Kunto kasvaa ja reagointikyky kehittyy. Aktiivisen kisaryhmän ja taitavien valmentajiemme kanssa treenataan fiksusti ja tähdätään  huipulle.

BJJ & Lukkopaini

Tuu treenaamaan uristusvoimaa, kovaa kuntoa ja ketteryyttä Metsälän mustalla matolle! Ehkä jopa mustaan vyöhön asti?  Brasilialainen jujutsua ja lukkopainia treenataan Crestillä aina haraastajista kilpaurheiluun asti.

Vapaaottelu

Koe koko kamppailulajien kirjo yhdessä brutaalissa lajissa. Intohimoisten ja aktiivisten valmentajiemme kanssa saat  tavoitteellista valmennusta jo alkeissa. 

Täällä tähdätään häkkiin ja huipulle!

Ihan niin pitkälle, kuin vain päätät.

CrestTesti-1_edited_edited.jpg

Crest - Professional Fighting Gear on

virallinen yhteistyökumppani johtavien

kamppailuorganisaatioiden kanssa

  • Instagram
  • Facebook
openmat

Kaikille Avoimet Sparrit
& Open Mat
Crestillä

Jokaisen kuukauden ensimmäinen sunnuntai klo: 10.30-12.00. Vapaa pääsy, tervetuloa!

jessevuoriorest.jpg

BackStep

"Oppia Pala Palalta" on Jesse Vuorion konsepti, joka kuvastaa ajatusmaailmaa oppimisesta. Tavoitteena "OPP" –opetuksessa on ollut konseptien paloittelu palasiksi niin, että jokainen paikalla oleva oppija löytäisi/saisi puuttuvan palasen osaksi omaa tekemistä.

Tarkoituksena ei ole saada oppijoita oppimaan koko palapeliä kerralla, vaan saada heidät valitsemaan itseään kiinnostavat ja kehittävät palaset osaksi omaa tekemistä.

Lisäinfoa facebookissa tai alla olevasta linkistä.

backstep
kisauutiset

Crestin tuoreimmat KisaUUTISET

Crestin instagram

  • Instagram
  • Facebook
  • TikTok
bottom of page